Email:i-trade1@lnjldq.comLiaoning Jinli električna snaga električnih aparata co

Liaoning Jinli električna snaga električnih aparata co

o nama
Kontaktiraj nas

Kontakt: Steven
Tel:+ 86-415-6256999
E-pošta:i-trade1@lnjldq.com


Kontakt: ljiljana
Tel:+ 86-415-6256999
E-pošta:i-trade2@lnjldq.com


Kontakt: Amy
Tel:+ 86-415-6256999
E-pošta:i-trade3@lnjldq.com


Dodati:Tongxing industrijski park, Tongxing grad, Zhenan, Dandong, Liaoning
Poštanski broj:118001
Faks:86-415-6131000

o nama

Naša povijest

U 1980, Liaoning Jinli električne energije električnih aparata co je osnovan grad Dandong Kina i otišao na cestu za teško poduzetništva sa jaka vjerovanja. Tijekom više od 30 godina potiče i rast razvoj u tržišnim uvjetima poslovanja, možemo akumulirati bogatim iskustvom, Jinli je postao poznati slavine mjenjač kompanija Kine i integrirani R&D i proizvodnja poduzeće funkcija.

Budući da Jinli tvrtka je osnovana, držeći se poduzeće filozofija "oraničnih kultura inovacije proizvoda, kvalitete usluga zadržati za buduće, integritet baciti brand", možemo utječu na naše poduzeće vrijednosti i upravljanje ideja u naše osoblje u nalog za izgradnju visoko kohezivni i lojalni zaposlenici tima. Do sada, tvrtka ima veliki broj kvalificiranih i iskusnih tehničko osoblje i iskusni management osoblja koje ležao solidne temelje za ulazak u Međunarodnoj pozornici.

Danas, Jinli tvrtka je postala Dandong ključnih znanstvenih i tehnoloških poduzeća i enterprise nacionalne visoke i nove tehnologije. Brand "JINLI" je poznati brand provincije Liaoning. "Tražimo opstanak sa kvalitetom, traže razvoja s inovacijama". S naprednom tehnologijom, strogo upravljanje, visoke kvalitete proizvoda, Jinli slavine mjenjač je postigao dobre javne pohvale, kupca priznanje i povjerenje u tržište.

未命名_meitu_0.jpg

Naša tvornica

Liaoning Jinli električne energije električnih aparata co pokrivena 10000m2područje Smješta u Tongxing industrijski Park u Dandong. Industrijskom parku na sjeverozapadu grada Dandong, 16 kilometara daleko od urbanog područja je ključna područja razvoja industrije i industrijskih aglomeracija područja. Postoje jedinstveni geografski i transporta prednosti – veliki donggang luka, Dan-da velike brzine, Dan-fu velike brzine, Dan-tong brzom i Langtou međunarodni aerodrom zajedno čine more, zemlju i zrak prometne mreže. U sadašnjosti, ukupno ulaganje je 150 milijuna Yuana, Ukupan broj zaposlenih su više od 200 ljudi i godišnje Izlazna vrijednost je više od 70 milijuna Yuana. U međuvremenu, Jinli društvo čini napore za stvaranje dobra razrada, studija i životne sredine. Besplatno nudimo nadoknade autobusne, besplatan smještaj i hrana rad zaposlenika, uspostaviti vježbaonica za razne aktivnosti u slobodno vrijeme. Tvrtka ima modernog uredskog okruženja, naprednu opremu za proizvodnju i broj visoko kvalitetnih znanstvenih i tehničko osoblje, viši menadžment osoblja koje ležao solidne temelje za ulazak u Međunarodnoj pozornici.

未命名_meitu_1.jpg未命名_meitu_2.jpg

Naš proizvod

Naša tvrtka je specijalizirana u razvoju i proizvodnja svih vrsta slavine mjenjače. Trenutno linija proizvoda uključuje kapacitet i napon koji Reguliraju Dodirnite Dodirnite changer、on Učitavanje changer、drum tip slavine selector、cage vrstu slavine changer、linear slavine changer、round slavine Birač vrste i druge dodatne proizvode koji su ukupno oko 5000 vrsta u specifikacije i više od 30 patenata.

Jin tvrtka slijedi razvoj koncepta "integritet, Gung Ho, suradnja i win-win", pridržava poslovnih svrha "kvalitete i vjerodostojnosti je prvi", predano pružaju prvoklasnih proizvoda i usluga za kupce, dijeli podatke i resurse sa kupcima, i stvara win-win situacija, kako bi se stvorila veća vrijednost za kupce.

未命名_meitu_5.jpg未命名_meitu_4.jpg

Aplikacija proizvoda

Jinli slavine mjenjač proizvoda mogu zadovoljiti 330KV i ispod transformatora zahtjevima. Razne posebne slavine izmjenjivači mogu biti dizajnirani i proizvedeni prema zahtjevu kupaca. Naša tvrtka je prva u domaćem tržištu Kine da izmisle i imati potpuno neovisan vlasnička prava intelektualnog vlasništva inteligentan na opterećenje kapacitet i napon regulacije tehnologija profesionalni proizvođač. Serija proizvoda prepoznat stručnjaci popuniti prazninu domaće industrije i doći do međunarodne naprednoj razini. Trenutno, ovaj proizvod bio stabilno posluje u državnom mrežom.

Naš certifikat

Jinli slavine mjenjač drži "certifikat za izmišljanje patent na nosivost & napona regulira slavine mjenjač", "Novi High-tech poduzeće" certifikat, certifikat "Liaoning pokrajine poznate marke" i "Potvrda o Sukladnosti kvalitete sustava upravljanja" .

Prema iso9001: 2008 procesu upravljanja kvalitetom sustav inspekcije, kako bi se osigurala kvaliteta proizvoda zadovoljava zahtjeve kupaca, tvrtka treba strogo kontrolirati svaki link proizvodnje od kupnje sirovina do izlaznog, dovršenih proizvoda uspostaviti kompletnu laboratorijsku i opremiti napredne instrumente.

变压器有载调容调压分接开关1.jpg质量管理体系认证(2016中英).jpg

高新技术企业证书(2016年).BMP辽宁省著名商标证书(2015-2018).jpg

Opremu za proizvodnju

Jinli slavine mjenjač uvijek obratiti pozornost na kvalitetu i poboljšanje proizvodnje opreme i preuzeti vodstvo u uvođenje međunarodne naprednoj razini strojne opreme za centar i CNC tokarilica proizvodne opreme. U ovom trenutku, imamo 3 cjeline međunarodnim napredne razine obradni centar opreme, 30 jedinica CNC tokarilice, 50 kompleta instrumenata tokarilice i obični tokarilice, 10 jedinica strojevi za rezanje žice, 10 jedinica CNC strojeva i 28 jedinica žigosanje i injekcije Oblikovanje opreme, svi koji dovode do povećanje tržišta dionica i visoke kvalitete izrade.

未命名_meitu_0.jpg未命名_meitu_1.jpg未命名_meitu_2.jpg

Proizvodnju tržištu

Danas, Jinli slavine mjenjač su prodali slavine selecor proizvode diljem zemlje i širom širom svijeta tržište i uspostavio dugoročni odnos suradnje sa domaćim tvrtkama "Zhixin grupa", "Tianwei grupu", "ABB grupe", "Xuji grupu" i svjetski poznati Australski WILSON tvrtka, TRAFO SL Španjolska tvrtka, SGB odijelo grupa u Maleziji, Alfanar društvo u Saudijskoj Arabiji.

Naša usluga

Od 30 godina istraživanja i razvoja, Jinli slavine mjenjač ima zrele pre-sale、sale i nakon-prodaja usluga procesi koji su od uzimanja orders、technology parametri confirmation、products producing、orders inspection、 zapovijedi finishing、orders isporuku 、 praćenja naloga gosti komentara. Svaka proizvodnja vezu kontrolira sustav upravljanja kvalitetom iso9001: 2008.

Jinli tvrtka će nastaviti da se usredotočite na zahtjeve kupaca i donijeti najnapredniju tehnologiju, koncept dizajna i novih proizvoda našim klijentima s kontinuirana istraživanja i inovacija. Stvaranjem međunarodne moderno poduzeće ćemo postići budući cilj industrijskog razvoja, shvativši industrijski prosperitetna i revitalizirajući nacionalne industrije.

Copyright © Liaoning Jinli električna snaga električnih aparata co sva prava pridržana.
QR Code