Email:i-trade1@lnjldq.comLiaoning Jinli električna snaga električnih aparata co

Liaoning Jinli električna snaga električnih aparata co

Paralelni serijski paralelni kavez

Serijski-paralelni kavezni prespojnik Transformator na podu ili podlogu je transformator za distribuciju električne energije na zemlji, u zaključanom čeličnom ormanu montiranom na betonski podmetač. S obzirom da su sve priključene tačke sa napajanjem sigurno zatvorene u uzemljenom metalnom kućištu, transformator sa padom ...

Chat Sada
Product Details

Serija-Paralelni kavez Tap-Changer
Transformator koji se nalazi na podu ili podlošku je transformator za distribuciju električne energije u prizemlju u zatvorenom čeličnom ormaru montiranom na betonsku podlogu. S obzirom da su sve priključene tačke snage sigurno zatvorene u uzemljenom kovčkom kućištu, može se ugraditi tlačni transformator na mestima koja nemaju prostor za ograđeni prostor. Padmount transformatori se koriste sa podzemnim elektrodistribucionim vodovima pri pada servisnih usluga, kako bi se smanjio primarni napon na liniji na niži sekundarni napon koji se isporučuje komunalnim korisnicima. Jedan transformator može služiti jednoj velikoj zgradi ili mnogim domovima.

Transformatori koji se postavljaju na ploču su napravljeni na snagu od oko 75 do oko 5000 kVA i često uključuju ugrađene osigurače i prekidače. Primarni kablovi za napajanje mogu biti povezani sa konektorima koji mogu da se koriste kada se napajaju pomoću vrućeg štapa i omogućava fleksibilnost u popravci i održavanju.

Učestalost održavanja za izmjeničenje izmjeničnika zavisi od stanja preklopnog prekidača i potrebe održavanja jedinice pogona motora. Održavanje preklopnog prekidača treba izvršiti na cikličnoj osnovi, ali na transformatorima gdje je frekvencija promjene ureza visoka, održavanje može biti potrebno prije nego što ciklično održavanje postane dospelo. Ne treba prekoračiti određeni period između inspekcija. Kada se razmatraju periodi inspekcije, ozbiljno razmotriti treba prekid struje u cirkulaciji koji u nekim slučajevima može biti veći od struje opterećenja.

Model Objašnjenje
WSL □ □ / □ - □ □ □
W: off-circuit
S: trofazno
L: tip kaveza
□: model regulacije napona
□: nazivna struja
□: nazivni napon
□: broj udarnih glava
□: broj mesta za dodir

Model regulacije napona
I: linearno regulisanje
II: centralna tačka
III: neutralna tačka
   IV: Y- △ konverzija
V: serija-paralelna veza
   VI: pozitivna i negativna regulacija               

Tehnički podaci uzoraka

Parametri performansi Nazivni napon KV

Nivo instalacije (kV)

Performanse zaptivanja

Frekvencija napajanja (KV / 1min)

Impuls (1,2 / 50us)

Na zemlju

Inter Phase

Inter Kontakt

Na zemlju

Inter Phase

10

42

42

18

75

75

0.25MPa 24h

20

55

55

20

150

150

35

95

95

30

230

230

Hot Tags: serija-paralelni kavez-izmenjivač, Kina, proizvođači, dobavljači, transformator, prilagođeni, transformatorski deo, transformatorski pribor, električni uređaj, energetska oprema
Srodni proizvodi
Copyright © Liaoning Jinli električna snaga električnih aparata co sva prava pridržana.
QR Code