Email:i-trade1@lnjldq.comLiaoning Jinli električna snaga električnih aparata co

Liaoning Jinli električna snaga električnih aparata co

Jednostruki fazni krug za dodir sa krugovima

Jednostruki fazni krug za dodir sa krugovima Jednostepene izmjenjivače za kružne tokove tipa okretne tačke su prekinute, rotacioni prekidači, pogodni za korištenje u distributivnim transformatorima, kako na polu tako i na pločama. Prekidači se montiraju kroz zid rezervoara i mogu se koristiti izvan transformatora.

Chat Sada
Product Details

Jednostruki fazni krug za dodir sa krugovima

Jednofazni izmenjivači konektora za kružne tipove su isključeni, prekidači rotirajućeg tipa, pogodni za upotrebu u distributivnim transformatorima, kako na polju tako i na pločici. Prekidači se montiraju kroz zid rezervoara i mogu se koristiti izvan transformatora. Dostupni su u jednostrukim i višekontaktnim konfiguracijama sa različitim tipovima konektora, tako da se mogu koristiti u širokom spektru aplikacija transformatora. Ocene i karakteristike performansi zadovoljavaju i često prevazilaze zahteve većine korisnika transformatora.

Prekidač za preusmeravanje i selektor za slavinu su jedini interni pokretni delovi u transformatoru. Prekidač za preusmeravanje čini celokupan način stvaranja opterećenja i rušenje struja, dok selektor za slavinu preseljuje slavinu na koju će preklopni prekidač prenijeti struju opterećenja. Selektor za slavinu radi na opterećenju i zbog toga nije potreban održavanje. Međutim, iskustvo je pokazalo da u nekim okolnostima postaje potreban pregled selektorskih prekidača gde su kontakti postali neusklađeni ili u stvari kontaktiraju pletenice.

Model Objašnjenje
WDP □ - □ / □ - □ □ □
W: off-circuit
D: jednofazna
P: okruglog čepa okruglog tipa
□: model regulacije napona
□: nazivna struja
□: nazivni napon
□: broj udarnih glava
□: broj mesta za dodir
Model regulacije napona
I: terminalna tačka
II: centralna tačka
III: neutralna tačka
   IV: Y- △ konverzija       

Hot Tags: jednofazni okrugli menjač, ​​Kina, proizvođači, dobavljači, transformatori, prilagođeni, dijelovi transformatora, transformatorski pribor, električni uređaji, energetska oprema
Srodni proizvodi
Copyright © Liaoning Jinli električna snaga električnih aparata co sva prava pridržana.
QR Code