Email:i-trade1@lnjldq.comLiaoning Jinli električna snaga električnih aparata co

Liaoning Jinli električna snaga električnih aparata co

Cilindrični selektor tapka

Cilindrični selektor tapeta Mi smo jedan od najznačajnijih proizvođača i izvoznika Double Bridging Tap Changer-a. Ponuđeni dvostruki premotač za izmenjivače je specijalno izrađen korišćenjem sirovina vrhunskog kvaliteta kao što su bakar, aluminijum i bake lite. Naša isporučena dvostruka prekidna slavina ...

Chat Sada
Product Details

Cilindrični selektor tapka
Mi smo jedan od najznačajnijih proizvođača i izvoznika Double Bridging Tap Changer. Ponuđeni dvostruki premotač za izmenjivače je specijalno izrađen korišćenjem sirovina vrhunskog kvaliteta kao što su bakar, aluminijum i bake lite. Naš isporučeni dvostruki premotač za izmenjivače je sposoban za rukovanje širokim opsegom fluktuacija napona električnog kola. Izrađen dvostruki premošćivač menjača je izmjenični dodir u dvostrukoj premošćivoj topologiji.

Bavimo se pružanjem našim klijentima širokog spektra Tap Changer With Bridge Type Connection. Ovi priključci su proizvedeni korišćenjem savršene kombinacije visokokvalitetnih sirovina kao što su bakar i aluminij i ultra moderna tehnologija. Naše veze pružaju neuporedive performanse i stoga široko rasprostranjene aplikacije u različitim industrijama.

Proizvodimo Star-Delta Tap Changer. Star-Delta Tap Changer se koristi za promjenu tipa transformatora bez uklanjanja transformatora. Veza sa transformatorom može se promeniti sa Star-Delta-a ili obrnuto jednostavnim promjenom položaja na izmjenjivaču zvijezda-delta.

Model Objašnjenje
W □ G (Z) □ - □ / □ - □ □ □
W: off-circuit
□: D za jednu fazu; L za dvofazni; S za trofazne
(1 + 2) za jednofazni i dvofazni
G (Z): okruglog tipa
□: model regulacije napona
□: nazivna struja
□: nazivni napon
□: broj udarnih glava
□: broj mesta za dodir
Model regulacije napona
I: terminalna tačka
II: centralna tačka
III: neutralna tačka
IV: Y- △ konverzija
V: serija-paralelna veza
VI: regulacija napona i unazad   

Tehnički podaci uzoraka

QQ截图20171215113714.png

Hot Tags: cilindrični selektor tapacera, Kina, proizvođači, dobavljači, transformator, prilagođeni, transformatorski deo, transformatorski pribor, električni uređaj, energetska oprema
Srodni proizvodi
Copyright © Liaoning Jinli električna snaga električnih aparata co sva prava pridržana.
QR Code