Email:i-trade1@lnjldq.comLiaoning Jinli električna snaga električnih aparata co

Liaoning Jinli električna snaga električnih aparata co

Bubanj Tap-changer

D rum Tap Changer Mi smo jedan od poznatih proizvođača i izvoznika serije Parallel Connection for Tap Changer. Ponuđeni serijski paralelni priključak za izmjenjivač kablova široko se koristi u mrežama koje su povezane sa više galvanskih kalemova. Naša proizvedena serija paralelno ...

Chat Sada
Product Details

D rum Tap Changer
Mi smo jedan od poznatih proizvođača i izvoznika serije Parallel Connection za Tap Changer. Ponuđeni serijski paralelni priključak za izmjenjivač kablova široko se koristi u mrežama koje su povezane sa više galvanskih kalemova. Naša proizvedena serijska paralelna veza za izmjenjivače kanala može se urediti u serijskom ili paralelnom umrežavanju. Izvezena serija paralelnih veza za izmjenjivače cevi je dostupna po veoma razumnim tržišnim cijenama.

Nudimo vam mogućnost preklapanja kružnog prekidača. Kada su potpuni obrtni kanali veliki ili u posebnim aplikacijama, reverzne slavine su korisne za smanjivanje ukupnog okretanja slavine na pola. U specijalnim aplikacijama se koriste izmenjivači kablova tipa za vraćanje. Ovo smanjuje veličinu uređaja za izmjeničnu struju u odnosu na most ili izmjeničnu tipku izmjenjivača iste specifikacije.

Ovaj tip selektor tapka je jedan od naših tipičnih proizvoda. Serija ovog proizvoda primenjuje se na mnoge vrste transformatora sa uljanim uranjanjem sa nazivnim naponom 220KV i ispod, kao i nazivne struje 3000A i niže. Efektivni broj okreta transformatora zavojnice može se promijeniti promjenom položaja izmjeničnog uređaja kada je transformator u statusu ne-eksitacije, kako bi se promijenio odnos transformacije, prilagoditi i stabilizirati izlazni napon.

Sa jednostavnim izgledom, malom veličinom instalacije, fleksibilnim načinom instalacije, snažnom ručkom za rukovanje, automatskim homingom kontakta, pouzdanim dodirom, teškim radom pogrešno, jednostavnom vezom između prekidača i transformatora, jedinstvenom distribucijom električnog polja, fleksibilnim rasporedom, transformator je lako biti minijaturisan.

Model Objašnjenje
W □ G (Z) □ - □ / □ - □ □ □
W: off-circuit
□: D za jednu fazu; L za dvofazni; S za trofazne
(1 + 2) za jednofazni i dvofazni
G (Z): okruglog tipa
□: model regulacije napona
□: nazivna struja
□: nazivni napon
□: broj udarnih glava
□: broj mesta za dodir
Model regulacije napona
I: terminalna tačka
II: centralna tačka
III: neutralna tačka
IV: Y- △ konverzija
V: serija-paralelna veza
VI: regulacija napona i unazad                  

Tehnički podaci uzoraka

QQ截图20171215113714.png

Hot Tags: bubanj za promenu bubnja, Kina, proizvođači, dobavljači, transformator, prilagođeni, transformatorski deo, transformatorski pribor, električni uređaj, energetska oprema
Srodni proizvodi
Copyright © Liaoning Jinli električna snaga električnih aparata co sva prava pridržana.
QR Code